Фахитас с дърпано свинско месо и ябълков Vinoceti • Natural Technologies

Фахитас с дърпано свинско месо и ябълков Vinoceti

фахитас ябълков Vinoceti оцет

Продукти

100 мл ябълков Vinoceti оцет
2 с.л. захар
2 с.л. сос Уорчестър
1 ч.л. сол
кайенски пипер на вкус
8 готови тортили
предварително изпечено свинско месо
1 авокадо
1 домат
1 глава червен лук

Порции:

4

Време за приготвяне:

общо 45 минути

Инструкции за приготвяне

Стъпка 1

Предварително изпечете свинското месо.

Стъпка 2

Смесете подправките и сосовете и ги загрейте в малка тенджерка за около 5 минути.

Стъпка 3

Нарежете свинското на ситно, раздробете го с ръце и го сложете в соса.

Стъпка 4

Загрейте тортилите на тиган. Разпределете от месото, авокадото, доматите и лука във всяко хлебче.

Съвет

Рецептата може да бъде приготвена и с друг вид изпечено месо.

Препоръчано от

“Фахитас с дърпано свинско месо е едно от най-вкусните решения за неочаквани гости, бърза следобедна закуска или просто не много традиционна вечеря. Ябълковият Vinoceti оцет овкусява прекрасно месото, като се съчетава перфектно и с умами вкуса на соевия сос. Честно казано, всичко останало е въпрос на въображение и вкус – няма как да сбъркате!”

Сандра Алексиева

кулинарен блогър, 1001 Рецепти