
Продукти
100 мл ябълков оцет Vinoceti
2 с.л. захар
2 с.л. сос Уорчестър
1 ч.л. сол
кайенски пипер на вкус
8 готови тортили
предварително изпечено свинско месо
1 авокадо
1 домат
1 глава червен лук
Порции:
4
Време за приготвяне:
общо 45 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Предварително изпечете свинското месо.
Стъпка 2
Смесете подправките и сосовете и ги загрейте в малка тенджерка за около 5 минути.
Стъпка 3
Нарежете свинското на ситно, раздробете го с ръце и го сложете в соса.
Стъпка 4
Загрейте тортилите на тиган. Разпределете от месото, авокадото, доматите и лука във всяко хлебче.
Съвет
Рецептата може да бъде приготвена и с друг вид изпечено месо.
Препоръчано от
“Фахитас с дърпано свинско месо е едно от най-вкусните решения за неочаквани гости, бърза следобедна закуска или просто не много традиционна вечеря. Ябълковият Vinoceti оцет овкусява прекрасно месото, като се съчетава перфектно и с умами вкуса на соевия сос. Честно казано, всичко останало е въпрос на въображение и вкус – няма как да сбъркате!”