
Продукти
4 с.л. зехтин
1 лук
2 моркова
4 с.л. детокс Vinoceti оцет
2 стръка целина
1 1/2 ч.л. моркса сол
3 скилидки чесън
4 ч.ч. накъсни листа от къдраво зеле, кале или брюкселско зеле
1 консерва бял или червен боб
300 г тиква
1 малка консерва домати
500 мл зеленчуков бульон
1/2 с.л. сос Уорчестър
Разгледайте нашата селекция от оцети
Порции:
7
Време за приготвяне:
общо 30 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Сложете в тенджера за супа само 1 от 4-те с.л. зехтин. След като се загрее добре, добавете нарязаните лук, моркови, целина и солта. Оставете за около 6-7 минути, докато зеленчуците поомекнат и лукът придобие приятен златист цвят.
Стъпка 2
Добавете чесъна и оставете още около половин минута на котлона.
Стъпка 3
Добавете всички останали съставки и леко бъркайте, докато не заври, след което оставете да поври за около 10-ина минути.
Стъпка 4
Добавете останалите 3 с.л. зехтин и оставете да ври още 5 минути.
Съвет
Може да комбинирате зеленчуковия бульон с друг вкус бульон, важното е да запазите количеството от половин литър.