
Продукти
4 пилешки гърди или бутчета
1 с.л. горчица с шампанско
1 с.л. олио
1 червен лук
2 скилидки чесън
250 г френска леща
750 мл пилешки бульон
2 с.л. сирене за мазане
1 лимон
магданоз
Порции:
4 човека
Време за приготвяне:
50 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Запечатайте пилето за по няколко минути от всяка страна в касерола.
Стъпка 2
В друга касерола задушете лука и чесъна. Прибавете лещата и залейте с бульона.
Стъпка 3
Сложете пилето и оставете на слаб огън с капак за 30 минути. Усилете котлона и махнета капака. Оставете за още 20 минути, докато се сготви всичко.
Стъпка 4
Смесете сиренето, горчицата с шампанско Natural Technologies, сока от лимона и магданоза и ги разбъркайте добре. Сервирайте заедно с ястието.
Препоръчано от
“Горчицата с шампанско Natural Technologies придава страхотен вкус не само на самото пиле, но и чудесно се съчетава с лещата и с фината текстура на сиренето за мазане. Рецептата е много лесна за приготвяне, резултатът е повече от добър, отделете си само около 1 час, за да е максимално добре приготвено месото.“