
Продукти
1 кг картофи
3 с.л. едрозърнеста горчица
1 глава червен лук
3 с.л. зехтин
Порции:
4 човека
Време за приготвяне:
55 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Измийте картофите и ги сварете за около 10 минути, като междувременно пуснете фурната да се загрява на 200 градуса.
Стъпка 2
Нарежете лука на много тънки филийки и го смесете с горчицата и зехтина.
Стъпка 3
Сложете картофите в тава и ги покрийте със сместа.
Стъпка 4
Печете около 30-35 минути, докато горчицата хване златна коричка.
Стъпка 5
Сервирайте като основно ястие или като гарнитура към пилешко или агнешко месо.
Препоръчано от
“Разбира се, най-вкусните пресни картофи на света са тези с едрозърнеста горчица Natural Technologies! Рецептата е много лесна, картофите стават ужасно вкусни, а и с тях винаги имате готова добавка, ако решите да сготвите и месо. “