Балсамов оцет • 【 Natural Technologies 】

Балсамови

Балсамов оцет Vinoceti – предпочитан и желан

От векове балсамовият оцет е подправка символ на благосъстояние и лукс. За пръв път този вид оцет се споменава писмено през 11 век. Според някои от легендите херцог Хенри III получил ръчно направена бутилка с балсамов оцет при посещението си в Модена. Други твърдят, че балсамико е станал известен в миналото благодарение на дука на Модена, който не излизал от града без да вземе няколко бутилки балсамов оцет със себе си. Независимо от историята обаче, балсамовият оцет притежава качества, които са били високо ценени в миналото, а днес са поставени на пиедестал.

Прочети повече
Балсамов оцет 1

Балсамов оцет – ползи

Ето защо ние от Natural Technologies сме горди, че можем да предложим на нашите клиенти този “еликсир”. Дори нещо повече, балсамовият оцет, който ще откриете при нас притежава аромати, разкриващи невероятните му свойства по нов начин. Така например, балсамовият оцет от смокиня ще придаде на храната ви не само плътния вкус на балсамико, но и сладостта на зрелите плодове. Превърнете ястията си в кулинарен шедьовър с балсамовия оцет Vinoceti.

Какво представлява балсамовият оцет?

Няколко са основните характеристики, които отличават добрия балсамов оцет от всички останали видове на пазара. Гъстота, цветът, ароматът и киселинността са сред характерните качества, определящи един оцет като балсамико. Те се дължат на специфичния начин на производство, а именно от гроздова мъст. Тя се вари на директен огън и се оставя да ферментира, след което се оставя да отлежава в специални съдове.

За да ви предложим качеството и вкуса, които заслужавате, ние от Natural Technologies произвеждаме нашия балсамов оцет по автентична технология. Гроздовата мъст или гъстият сироп от грозде е това, което превръща балсамовия оцет в “черното злато на кулинарията”. Ето защо, нашият балсамов оцет има само две съставки: натурален оцет и концентриран натурален сок (студено-пресован сок от грозде, или даден плод, който е сгъстен, чрез изпарение на водата в него, което го превръща по-скоро в гъст сироп.) Това всъщност е и най-качественият вариант за суровина. Благодарение на запазените аромат и вкус на плодовете в естествения гъст сироп, балсамовият оцет, който произвеждаме се отличава с уникален аромат и интензивност на вкуса. Насладете се на характеристиките на балсамовия оцет с нежни нотки на нар, смокиня, череша, ябълки.

Част от философията ни е да ви предложим автентични и интересни продукти, вдъхновени от даровете на природата. Балсамовият оцет Vinoceti е категоричен пример за продукт, с който се гордеем.

Защо балсамовият оцет Vinoceti е най-добрият на пазара?

Ние от Natural Technologies ще ви дадем два жокера, по които лесно да се ориентирате, избирайки между различните видове балсамов оцет.

Винаги обръщайте внимание на цвета. Независимо, дали става дума за бял балсамов оцет или балсамов оцет с интензивен аромат на плодове. Цветът на балсамовия оцет винаги е наситен с красиви отблясъци на светлината.

Балсамов оцет 2

Балсамов оцет Vinoceti

Консистенцията е другата отличителна характеристика на балсамовия оцет. Той трябва да е по-гъст от обикновен оцет. В зависимост от видовете, гъстотата може да варира, но никога не е напълно течен. И въпреки че, в България няма конкретни изисквания, ние следваме Европейските такива. Плътността на нашия балсамов оцет Vinoceti е винаги над 1.10, защото държим на безкомпромисното качество и перфектни характеристики на всеки наш продукт.

За да бъде най-добрият на пазара обаче, балсамовият оцет трябва да притежава нещо специално – отличителен вкус. Това е и причината, ние от Natural Technologies да концентрираме усилията си точно в тази посока. Наситен вкус и плодов аромат – съвършената комбинация между двете, можем с гордост да наречем балсамов оцет Vinoceti. Произведен по иновативни технологии и автентични рецепти, той запазва характеристиките на традиционния балсамико, като в същото време ви изненадва с неповторим вкус.

Всяка бутилка балсамов оцет, произведена от нас, преминава строг контрол за качество. Дори стъклените бутилки на балсамовия оцет Vinoceti не са случайни. От една страна, те ви позволяват да видите ясно съдържанието, а от друга да се възползвате от специфичните качества на този вид оцет дълго време. Изключително деликатен и с уникални цвят и аромат, съхранението му е толкова важно, колкото и употребата.

Насладете се на изискан и наситен вкус с всяка капка балсамов оцет Vinoceti, и си подарете истински кулинарен сюрприз. А ние от Natural Technologies гарантираме за качеството, което ще получите.

Какви видове балсамов оцет ще откриете при нас?

Балсамов оцет 3

Балсамов оцет – неустоим вкус от Natural Technologies

Всеки нов вкус, който ви представяме е усъвършенстван колкото пъти е нужно, за да се превърне в “еликсира”, който очакват нашите клиенти. Защото постигането на перфектен баланс, между киселинността на натуралния оцет и сладостта на концентрирания плодов сироп (мъст) не е лесна задача. Но ние не се отказваме. Следвайки автентичния начин за производство на балсамов оцет, успяхме да създадем вкусове, които ще изненадат сетивата ви и ще превърнат ястията ви в истински гурме специалитет.

  • Балсамов оцет от нар – Леко тръпчив балсамик със сладникав вкус на нар. Отличава се с плътна, гладка и богата текстура. Уникалният му вкус подхожда невероятно на пушени сирена, агнешко и патица.
  • Балсамов оцет от смокиня – Балсамик със сладникав вкус, който често влиза в рецептите за кремообразни десерти. Носещ невероятен аромат и плътен цвят на узряла смокиня, този оцет ще придаде свежест и на сезонните плодови салати.
  • Балсамов оцет от череша – Приготвен от черешов оцет и сок концентрат череша, този балсамик е повече от ароматен. Подходящ дори за коктейли, той ще ви впечатли с наситен цвят и интензивен вкус.
  • Био ябълков балсамов оцет – С доказан био произход, ябълковият балсамик, разкрива естествената сладост на всяко ястие. Подходящ е за скара, морски дарове и печени зеленчуци.
  • Бял винен балсамов оцет – Аромата, нюанса и цвета на бялото вино са преплетени с плътната и гладка текстура на балсамико. Този оцет е перфектния избор за сирена, особено пармезан, салати и пилешко месо.
  • Червен винен балсамов оцет – Най-близо до класическата представа за балсамико е червеният винен балсамов оцет. Неслучайно, той е перфектният завършек на всяко ястие, внасяйки уникален гроздов аромат и неповторима свежест.

Защо да изберете балсамов оцет от Natural Technologies?

Оцетът балсамико е изключително деликатна подправка, която не просто овкусява ястието, а му придава неповторими аромат и вкус. Ето защо, за да се възползвате от всички предимства на балсамовия оцет, като аромати с плодови нотки или букет от гроздови сортове, интензивен вкус, лека киселинност, специфична консистенция е нужно, той да бъде с безкомпромисно качество. Избирайки балсамови оцети Vinoceti от Natural Technologies, вие ще получите точно това. Защото, всеки наш клиент заслужава най-доброто, на което сме способни.

Балсамов оцет Vinoceti – предпочитан и желан

Какво представлява балсамовият оцет?

Защо балсамовият оцет Vinoceti е най-добрият на пазара?

Какви видове балсамов оцет ще откриете при нас?

Защо да изберете балсамов оцет от Natural Technologies?

Показване на 7 резултата