
Продукти
микс зелени салати, рукола, спанак
200 г гъби печурки
2 с.л. ябълков Vinoceti оцет
3-4 с.л. зехтин
пресен чесън и лук
розмарин
сол и пипер
Порции:
2 човека
Време за приготвяне:
10 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Нарежете гъбите и ги задушете в зехтина. След това прибавете подправките.
Стъпка 2
Добавете розмарина и ябълковия оцет Vinoceti. Сотирайте още няколко минути.
Стъпка 3
Измийте и изчистете салатките, след което изсипете гъбите върху тях.
Стъпка 4
Нарежете пресен лук и чесън на вкус и украсете салатата с тях.
Стъпка 5
Сервирайте.
Препоръчано от
“Обичам тази салата, защото е изключително питателна, а е само с 6 прости съставки. Гъбите може да са абсолютно по ваш избор, но не забравяйте да сложите ябълков Vinoceti оцет, защото без него вкусът на салатата няма да е толкова добър!“