
Продукти
250 г паста (пене или фусили)
3 с.л. бял винен оцет Vinoceti
10 чери домата
1 морков
няколко стръка броколи
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
1/2 глава лук
10-ина листа босилек
1 връзка копър
сол, черен пипер, пушен червен пипер
Порции:
4
Време за приготвяне:
30 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Сварете пастата и я отцедете.
Стъпка 2
Подгответе дресинга: в купа смесете зехтина, Vinoceti оцета и подправките, нарязани на ситно.
Стъпка 3
Нарежете и зеленчуците на ситно и ги прибавете към дресинга.
Стъпка 4
Смесете внимателно с пастата.
Съвет
По желание, може да сервирате салатата и топла, и охладена.
Препоръчано от
“Италианската кухня е една от най-любимите ми, защото съчетава три основни правила: вкусни, лесни и винаги засищащи рецепти! Шегата настрана, но тази салата наистина е повече от вкусна, броколите и белият винен Vinoceti оцет я правят особено свежа и да, няма как да я сбъркате. Лично моята препоръка е да я сервирате топла. Buon appetito!“