Италианска салата с паста и бял винен Vinoceti • Natural Technologies

Италианска салата с паста и бял винен Vinoceti

бял винен Vinoceti оцет салата паста

Продукти

250 г паста (пене или фусили)
3 с.л. бял винен оцет Vinoceti
10 чери домата
1 морков
няколко стръка броколи
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
1/2 глава лук
10-ина листа босилек
1 връзка копър
сол, черен пипер, пушен червен пипер

Порции:

4

Време за приготвяне:

30 минути

Инструкции за приготвяне

Стъпка 1

Сварете пастата и я отцедете.

Стъпка 2

Подгответе дресинга: в купа смесете зехтина, Vinoceti оцета и подправките, нарязани на ситно.

Стъпка 3

Нарежете и зеленчуците на ситно и ги прибавете към дресинга.

Стъпка 4

Смесете внимателно с пастата.

Съвет

По желание, може да сервирате салатата и топла, и охладена.

Препоръчано от

“Италианската кухня е една от най-любимите ми, защото съчетава три основни правила: вкусни, лесни и винаги засищащи рецепти! laughing Шегата настрана, но тази салата наистина е повече от вкусна, броколите и белият винен Vinoceti оцет я правят особено свежа и да, няма как да я сбъркате. Лично моята препоръка е да я сервирате топла. Buon appetito!

Сандра Алексиева

кулинарен блогър, 1001 Рецепти