Шоколадов фъдж с балсамов черешов Vinoceti • Natural Technologies

Шоколадов фъдж с балсамов черешов Vinoceti

десерт черешов Vinoceti фъдж

Продукти

3 ч.л. Premium балсамов черешов Vinoceti оцет
1 ч.л. кафява захар
1 ч.ч. череши, нарязани на парченца
100 г брашно
6 с.л. масло
120 г черен шоколад
100 г бяла захар
2 пакетчета ванилия
2 яйца

Разгледайте продуктите ни от категорията за балсамов оцет

Порции:

8

Време за приготвяне:

55 минути

Инструкции за приготвяне

Стъпка 1

Подготовка: измийте хубаво черешите, махнете костилките и ги нарежете на малки парченца, като запазите и сока, който ще пуснат, докато ги режете.

Стъпка 2

В голяма купа разбийте с миксер хубаво яйцата и добавете кафявата и бяла захар, след което отново разбийте с миксер добре. Добавете разтопеното масло, разбиййте леко с миксер и добавете брашното.

Стъпка 3

В малка съдинка разтопете шоколада, като, за да не залепва, сложете малко масло и прясно мляко.

Стъпка 4

Добавете разтопения шоколад към сместа в купата, като оставите малко от него за намазването на готовия фъдж накрая. След това добавете черешите, балсамовия черешов Vinoceti оцет и ванилията. Разбъркайте с миксер и изсипете сместа в тавичка за печене.

Съвет

Пече се на предварително загрята до 200 градуса фурна, като при слагането, се намалява до 170 градуса. Проверете с клечка за зъби кога десертът е добре изпечен и го извадете от фурната, след което го намажете с остатъка от разтопения шоколад.