
Продукти
2½ ч.ч. брашно
1 с.л. горчица с шампанско
½ ч.ч. масло
½ ч.ч. кисело мляко
½ бакпулвер
120 г кашкавал или друго жълто сирене
1 яйце
сусам, ким или мак за поръсване
Порции:
4 човека
Време за приготвяне:
30 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Сложете брашното в дълбока купа и добавете маслото, кашкавала и горчицата с шампанско Natural Technologies.
Стъпка 2
Замесете меко тесто и разточете с точилка.
Стъпка 3
Намажете с яйцето и разрежете на тънки гризини или форма по ваш избор.
Стъпка 4
Печете на 200 градуса около 30-ина минути.
Стъпка 5
Малко преди да са готови, извадете тавата, поръсете соленките с ким, сусам или мак и отново ги върнете във фурната за около 5 минути.
Препоръчано от
“Това е класическият вкус на домашни соленки, който горчицата с шампанско Natural Technologies прави още по-приятен. Бързи и лесни за приготвяне, те са идеално решение за следобедна закуска или за вкусен снак, докато гледаш любимия си сериал или пък играете на любимата настолна игра.“