
Продукти
200 г филе от сьомга
40 мл био ябълков оцет Vinoceti
1 ч.л. пушен червен пипер
200 г зелена салата
200 г бейби спанак
50 г сурови белени слънчогледови семки
50 мл зехтин
30 г пармезан
сол, черен пипер
Порции:
2
Време за приготвяне:
подготовка: 10 мин.
готвене: 10 мин.
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Подгответе сьомгата на средно големи парчета, цложете я в по-дълбок тиган и със зехтина я запържете леко, докато не побелее, след което поръсете с червения пипер и разбъркайте леко.
Стъпка 2
В купа за салата сложете накъсаната салата и бейби спанака и овкусете със сол и черен пипер.
Стъпка 3
Добавете зехтина, био ябълковия Vinoceti оцет и разбъркайте добре.
Стъпка 4
Добаввете сьомгата, поръсете ядките и накрая настържете на едро пармезана.
Съвет
По желание, може да заместите слънчогледовтие семки с кедрови ядки.
Препоръчано от
“Едва ли може да има по-вкусна, лесна и бърза за приготвяне салата. Освен че е супер питателна, тя е и отличен избор за балансираното Ви дневно меню, благодарение на комбинацията от сьомга, био ябълков Vinoceti оцет и слънчогледови семки. Насладете ѝ се пълноценно, като изберете и добре охладено бяло вино. Наздраве!”