Салата със сьомга и био ябълков Vinoceti • Natural Technologies

Салата със сьомга и био ябълков Vinoceti

салата сьомга Сандра биоя ябълков Vinoceti оцет

Продукти

200 г филе от сьомга
40 мл био ябълков оцет Vinoceti
1 ч.л. пушен червен пипер
200 г зелена салата
200 г бейби спанак
50 г сурови белени слънчогледови семки
50 мл зехтин
30 г пармезан
сол, черен пипер

Порции:

2

Време за приготвяне:

подготовка: 10 мин.
готвене: 10 мин.

Инструкции за приготвяне

Стъпка 1

Подгответе сьомгата на средно големи парчета, цложете я в по-дълбок тиган и със зехтина я запържете леко, докато не побелее, след което поръсете с червения пипер и разбъркайте леко.

Стъпка 2

В купа за салата сложете накъсаната салата и бейби спанака и овкусете със сол и черен пипер.

Стъпка 3

Добавете зехтина, био ябълковия Vinoceti оцет и разбъркайте добре.

Стъпка 4

Добаввете сьомгата, поръсете  ядките и накрая настържете на едро пармезана.

Съвет

По желание, може да заместите слънчогледовтие семки с кедрови ядки.

Препоръчано от

“Едва ли може да има по-вкусна, лесна и бърза за приготвяне салата. Освен че е супер питателна, тя е и отличен избор за балансираното Ви дневно меню, благодарение на комбинацията от сьомга, био ябълков Vinoceti оцет и слънчогледови семки. Насладете ѝ се пълноценно, като изберете и добре охладено бяло вино. Наздраве!”

Сандра Алексиева

кулинарен блогър, 1001 Рецепти