
Продукти
100 мл течна сладкарска сметана
2 с.л. балсамов Vinoceti оцет от смокиня
300 г черен шоколад, 60% какао
около 150-200 г какао
Порции:
около 20-25 бонбона
Време за приготвяне:
20 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
На водна баня в средно голяма тенджера сложете сметаната и шоколада и бъркайте, докато сместа хубаво се сгъсти.
Стъпка 2
Добавете Premium смокиновия балсамов оцет Vinoceti и разбъркайте добре.
Стъпка 3
От получената смес оформете средно големи топчици и оваляйте всяка в какаото.
Съвет
По желание, може да украсите съда, в който поднасяте шоколадовите трюфели, с листенца от мента.
Препоръчано от
“Това е една от любимите ми рецепти – минимален брой съставки, лесна и бърза за приготвяне, а резултатът е наистина изумителен. Шоколадът се съчетава брилянтно с Premium смокиновия балсамов Vinoceti оцет, а вие имате истинско кулинарно съвършенство!”