Рап със сьомга и горчица с шампанско • Natural Technologies

Рап със сьомга и горчица с шампанско

рап горчица с шампанско сьомга

Продукти

5 питки
100 г пушена сьомга
6 ч.л. горчица с шампанско
6 сварени яйца
100 г бейби спанак или рукола
200 г майонеза

Порции:

5 човека

Време за приготвяне:

20 минути

Инструкции за приготвяне

Стъпка 1

Сварете яйцата за около 10 минути, след което разрежете всяко на 4 парчета.

Стъпка 2

Направете смес от горчицата с шампанско и майонезата.

Стъпка 3

Намежете всеки рап (питка) със сместа и оставете за 2 минути.

Стъпка 4

След като са поели малко от сместа, подредете сьомга, яйца и завършете със спанак или рукола върху всеки рап (питка).

Стъпка 5

Завийте всеки рап (питка) в стегнато руло и го нарежете на хапки от по 2-3 см. По желание може да сложите малко лимонов сок върху вече сервираните рапове (питки).

Препоръчано от

“Много ми допада философията на южноамериканската кухня, откъдето идват повечето рапове, буритос, фахитас или просто питки с особено вкусно съдържание. Най-вече защото са изключително лесни за приготвяне. wink В случая имате само 5 съставки, сред които комбинацията от горчица с шампанско Natural Technologies и пушена сьомга е наистина приказна!

Сандра Алексиева

кулинарен блогър, 1001 Рецепти