
Продукти
5 питки
100 г пушена сьомга
6 ч.л. горчица с шампанско
6 сварени яйца
100 г бейби спанак или рукола
200 г майонеза
Порции:
5 човека
Време за приготвяне:
20 минути
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Сварете яйцата за около 10 минути, след което разрежете всяко на 4 парчета.
Стъпка 2
Направете смес от горчицата с шампанско и майонезата.
Стъпка 3
Намежете всеки рап (питка) със сместа и оставете за 2 минути.
Стъпка 4
След като са поели малко от сместа, подредете сьомга, яйца и завършете със спанак или рукола върху всеки рап (питка).
Стъпка 5
Завийте всеки рап (питка) в стегнато руло и го нарежете на хапки от по 2-3 см. По желание може да сложите малко лимонов сок върху вече сервираните рапове (питки).
Препоръчано от
“Много ми допада философията на южноамериканската кухня, откъдето идват повечето рапове, буритос, фахитас или просто питки с особено вкусно съдържание. Най-вече защото са изключително лесни за приготвяне. В случая имате само 5 съставки, сред които комбинацията от горчица с шампанско Natural Technologies и пушена сьомга е наистина приказна!“